Υλικά τοποθέτησης & φινιρίσματος δαπέδων

ελεγμένα υλικά για εγγυημένο αποτέλεσμα

Υποδομή για καρφωτά δάπεδα

Για την τοποθέτηση των καρφωτών σας δαπέδων θα χρειαστείτε καδρόνια (ελάτης ή πεύκης), ψευτοπάτωμα (σανίδες πεύκης), osb (ξύλινες πλάκες αποτελούμενες από ξυλοτεμαχίδια) ή πλακάζ θαλάσσης, σε διάφορες διατομές.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ελεγμένα υλικά τα οποία προέρχονται από την εταιρία μας για εγγυημένο τελικό αποτέλεσμα.

Υπόστρωμα

Το υπόστρωμα (απλό συνθετικό 2-3 χιλ.,με επένδυση αλουμινίου ή καουτσούκ, φελλού, κ.λ.π.) χρησιμοποιείται για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κατά την τοποθέτηση πλωτών δαπέδων (laminate ή ημιμασίφ). Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου (χρήση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, μείωση  κτυπογενών ή αερογενών ήχων κ.λ.π.), σας προσφέρουμε το κατάλληλο μονωτικό υλικό.

Σοβατεπί

Κάθε δάπεδο, φυσικό ή συνθετικό, έχει το αντίστοιχο σοβατεπί με ίδιο ή παρόμοιο φινίρισμα και decor. Τα σοβατεπί είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά ( ξύλο, HDF με φυσικό ή τεχνητό καπλαμά, pvc κ.λ.π.) και τοποθετούνται στο τοίχο με κλιπς ή σιλικόνη για να καλύψουν τον αρμό διαστολής που αφήνουμε κατά την τοποθέτηση περιμετρικά στο χώρο αλλά και σε κάθε σταθερό σημείο (π.χ. κολώνες). Τυποποιημένες διαστάσεις και διατομές ή custom made, κατάλληλες να  καλύψουν κάθε λειτουργική ή αισθητική ανάγκη, είναι διαθέσιμες.

Κόλλες, βερνίκια

Για την τοποθέτηση κολλητών δαπέδων, μασίφ/ημιμασίφ ή βινυλικών, είναι απαραίτητο να επιλέξετε αξιόπιστα υλικά για την προετοιμασία της επιφάνειας (ισοπεδωτικά, ρητίνες), αλλά και τη σωστή κόλλα ανάλογα με την επιφάνεια πάνω στην οποία θα γίνει η συγκόλληση ( τσιμεντοκονία, πλακάκι, μάρμαρο ή ξύλο).

Το δε φινίρισμα των μασίφ δαπέδων, κολλητών και καρφωτών, μπορεί να γίνει με λούστρα νερού- οικολογικά ή 2 συστατικών, λάδι ή φυσικό κερί.

Σε συνεργασία  με σημαντικές εταιρίες, έχουμε επιλέξει για εσας υλικά που εξασφαλίζουν την άρτια τοποθέτηση και άριστη τελική εικόνα του δαπέδου σας.

Προφίλ

Για την ολοκλήρωση της τοποθέτησης και την επιτευξη της μέγιστης λειτουργικότητας του δαπέδου σας, υπάρχουν τα κατάλληλα προφίλ-αρμοκάλυπτρα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα είδη δαπέδου (μασίφ, ημιμασίφ, laminate, βινυλικά κ.λ.π.). Είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά (ξύλο, αλουμίνιο, ορείχαλκο, pvc, κ.α.) και είναι διαθέσιμα σε διατομές για να καλύψουν κάθε ανάγκη (Τ για ένωση ισοϋψών επιφανειών, επικλινή για κάλυψη υψωμετρικών διαφορών, μουρέλα για τελειώματα σκάλας κ.λ.π.).