Η φωτογραφία απεικονίζει την επωνυμία Αρβανίτης χαραγμένη σε ξύλο

Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΑΡΚΕΤΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε." ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1973.

Είναι μια εταιρία που συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, την παράδοση με την τεχνολογία και τον οικογενειακό χαρακτήρα της με την προσωπική εξυπηρέτηση.

Η μονάδα παραγωγής της εταιρίας Αρβανίτης βρίσκεται στην Αξιούπολη. Χάρη στο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και στο εξειδικευμένο προσωπικό του, παράγει μια ευρύτατη γκάμα μασίφ ξύλινων δαπέδων υψηλής ποιότητας, τα φημισμένα "παρκέτα Αρβανίτη". Οι πρώτες ύλες εισάγονται από όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία) και επεξεργάζονται, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές. Τα δημοφιλή δρύινα δάπεδα, τα δάπεδα doussie, iroko, merbau, καρυδιάς και teak αλλά και οι ξύλινες σκάλες είναι μερικά προιόντα παραγωγής μας.

Παράλληλα, η εταιρία Αρβανίτης συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους της Ευρώπης και προσφέρει δάπεδα ημιμασίφ, laminate, βινυλικά και εξωτερικής χρήσης σε μια ατελείωτη ποικιλία τεχνοτροπιών, χρωματισμών, διαστάσεων και προδιαγραφών.

ΔΑΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή προιόντων υψηλής ποιότητας που εξυπηρετούν τις ανάγκες - πρακτικές και αισθητικές- των πελατών της. Εξελίσσεται πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.