Δάπεδα Εξωτερικού Χώρου

ξύλινα δάπεδα Deck ή WPC

Τα Decking ή δάπεδα εξωτερικού χώρου - μασίφ ή συνθετικά - είναι υλικά επίστρωσης για βεράντες, κήπους, καταστρώματα πισίνας και μαρίνες καθώς και για περιφράξεις και επενδύσεις εξωτερικών επιφανειών.

Τα μασίφ ξύλινα decking είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση λόγω της φυσικής ανθεκτικότητάς τους στη φθορά ή της θερμικής επεξεργασίας που μπορεί να υποστούν, χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε επιβλαβών χημικών ουσιών. Είναι φιλικά από οικολογικής πλευράς και με τη χρήση ειδικού προστατευτικού λαδιού η φθορά τους μπορεί να επιβραδυνθεί και να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για χρόνια. Ομορφαίνουν κάθε εξωτερική επιφάνεια και προσφέρουν στους χρήστες τους πολυτελή ζεστασιά και απαλότητα.

Τα ξύλινα δάπεδα εξωτερικού χώρου είναι διαθέσιμα σε iroko, teak, ipe, πεύκη, bangkirai, massaranduba, merbau, thermo ash κ.α., σε διάφορες διαστάσεις, με ή χωρίς αντιολισθητικές ραβδώσεις.

Εναλλακτικά, υπάρχουν τα WPC δάπεδα (wood plastic component – 70% ξύλο και 30% ρητίνες).

Είναι η ιδανική λύση για τους ανθρώπους που θέλουν να απολαμβάνουν την αίσθηση του ξύλου, χωρίς  όμως να χρειάζεται να ασχολούνται με τη συντήρησή του. Είναι διπλής όψεως, προσφέρονται σε διάφορα χρώματα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό και μπορεί να βιδωθεί και να πλανιστεί όπως το ξύλο.

Novowood - Catalog